A Magyar Kultúra Napja – Jazzbois x Kaláka

Időpont:

Helyszín:

Jegyinformáció:

Ismertető:

Ünnepeljük együtt kultúránkat!
A Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió, és az 53 éves Kaláka együttes közös koncertjére invitálunk mindenkit! ⁣
Adott egy Kaláka együttes, avagy az örökifjú előadókból álló énekelt vers hazai legendái, illetve a Jazzbois, akik egyaránt nagy alázattal viseltetnek a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt – nem véletlen, hogy ez a hozzáállásuk az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is. ⁣
Jegyek: https://bit.ly/3sozZBX
A Kaláka, épp a versekhez igazodóan sokféle stílusban muzsikál, mindent kicsit a maga módján megszólaltatva. És épp ez az együttműködés záloga is, hisz a Jazzbois tagjai megtalálják benne a nekik valót, a saját stílusukban továbbgondolható dalokat.
A jazzbois billentyűs hangszereit, Molnár Bencze szólaltatja meg, a basszusgitárt Sági Viktor, a dobokat pedig Czirják Tamás. Gyakori vendégük Kosztolánszki Dominik szaxofonos.⁣
A Kaláka tagjai: Becze Gábor – nagybőgő, Gryllus Dániel – fúvósok és citera, Gryllus Vilmos – gitár, Radványi Balázs – pengetős hangszerek, és természetesen mind a négyen énekelnek.
A generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt jelent majd a hallgatónak, mindezt egy nem mindennapi környezetben átélve.