Kaláka a Dél keresztje alatt

 Kaláka a Dél keresztje alatt

2011 októberében a Kaláka együttes immár harmadszor koncertezett az „istenáldott földrész” lakóinak vendégszeretetét élvezve. Ezúttal Chilében, Argentínában és Brazíliában muzsikáltak.

A Fonóban, a koncert közben szó esik az élményekről, és az ott készült többórás videofelvétel legérdekesebb részeit is láthatja a közönség.


Az est vendége a Los Gringos
Los Gringos


Dátum: 2016-08-18 12:43:10

"vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak"

...és közelednek a szokásos téli koncertek a MOM-ban.

Még időben szólunk, a jegyekről most érdemes gondoskodni, nehogy lemaradjanak a programokról.

Jegyek csak a Kaláka Zeneboltban kaphatók! Tel: 267-5331


Dátum: 2016-08-18 12:44:44

Gryllus Vilmos 60.

 Gryllus Vilmos 60.

Gryllus Vilmos ezen a koncerten 40 év dalaiból - ezúttal a felnőttek számára írottakból - válogat a Millenáris színpadán. A koncert egyedülálló lesz abból a szempontból, hogy különböző előadásmódban hangzanak el Gryllus Vilmos dalai, hol rockosan, hol Kalákásan, hol meg csak úgy Vilmososan... Ünnepeljenek velünk!

Úgy másfél éve lehetett, hogy Ferenczi Gyuri felvetette, a 60. születésnapomon csináljunk egy olyan koncertet, ahol ő, és zenekara, a Rackajam játsszák, kísérik a dalaimat, és majd meglátom, hogy milyen jó lesz!
Az alkalom eljött? Ott lesz persze a Kaláka is, lesznek dalok, melyeket négyesben, lesznek, melyeket valamennyien együtt játszunk majd. Ott lesz Szokolai Dongó is, hiszen a Kiss Anna- dalok, amik nekem nagyon fontosak, nélküle nem úgy szólnak? Szóval lesz velem tíz remek zenész, és egy csomó dal azokból, amiket az elmúlt negyven évben írtam. Aztán majd meglátjuk.

Gryllus Vilmos


Dátum: 2011-10-27 21:33:03

Befejeződtek az új Szabó Lőrinc lemez hangfelvételei.

 Befejeződtek az új Szabó Lőrinc lemez hangfelvételei.

Fotó: Lajtos István


Dátum: 2016-08-18 12:45:36